Concept & Aanpak

Concept
De werkwoorden Weten, Willen, Durven, Kunnen, Doen en Blijven Doen,  staan ook voor kennis, motivatie, leren, verandering, actie en hun onderlinge samenhang en verbinding. Als losse woorden stellen ze weinig voor maar alle woorden samen, zorgen voor blijvende verandering, het behalen van doelen en commitment van ieder individu. Voor mij is dit concept de basis om samen met opdrachtgevers doelen te halen. De basis van mijn aanpak is om, na een gedegen analyse, advies en trainingen op maat te maken en uit te voeren. Elke organisatie, elke werknemer en elke uitdaging is uniek en elk advies en elke training van Pkwadraat dus ook.

Aanpak
De meeste teamtrainingen zijn 1 dagdeel per keer  en individuele coaching en werkplektrainingen duren ongeveer 2 uur.  Liever niet langer want mensen moeten kennis, inzichten en vaardigheden gewoon zo snel mogelijk in de praktijk kunnen gaan gebruiken. Geen onnodig lange trajecten dus met te ruim geformuleerde doelstellingen en beperkt resultaat. Wel uitdagende en haalbare doelstellingen met resultaat op korte en lange termijn.

Vandaar korte, krachtige, prikkelende trainingen en coaching in een plezierige sfeer met direct resultaat door aangescherpte en nieuwe vaardigheden of inzichten die direct toegepast kunnen worden in de dagelijkse werkpraktijk. Dé manier om op korte termijn resultaat te boeken, doelen te halen en de betrokkenheid en het plezier van de deelnemers te maximaliseren.

Resultaten vasthouden/blijven doen
Het behalen van doelen is leuk. Maar nog leuker is het om deze behaalde doelen onderdeel te laten blijven van de dagelijkse praktijk. Veel aandacht dus voor de borging van het trainingstraject met ook gebruik van van online trainingen en coaching.

Tijd voor een goed gesprek?